TARIEVEN

Tarief naar inkomen en vermogen

Nieuw Justitia® is géén dief van uw portemonnee, maar berekent een tarief naar inkomen en vermogen. Indien rechtvaardig, niet naar die van u, maar naar die van (de top van) de tegenpartij. Dit is typisch zo’n innovatie waarmee Nieuw Justitia® haar naam eer aandoet! Nieuw Justitia® is namelijk sterk voor gelijkwaardigheid, het hoofdkenmerk van beschaafd recht.

FOTO De Denker_Rodin_KleinAnders gezegd: We zijn bereid tot passende betalingsafspraken. Want wij weten heel goed hoe de wereld werkt.

Helder uurtarief, paginaprijs of vaste prijs

In veel gevallen werkt Nieuw Justitia® op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief en/of een prijs per pagina (A4). Dit wordt vermeerderd met onkosten. 

Wanneer de zaak en de omstandigheden zich er voor lenen is ook het mogelijk een vaste prijsafspraak (fixed fee) te maken.

Eco-korting

Duurzaam

Milieuvriendelijk voor je recht opkomen. - Logisch toch?!

Milieuvriendelijk voor je recht opkomen. – Logisch toch?!

Bovendien biedt Nieuw Justitia® een lager “Eco-tarief” voor cliënten die te voet, per fiets of met het openbaar vervoer naar een afspraak met Nieuw Justitia® komen. (OV-kaartje op verzoek te tonen). De Eco-korting bedraagt 1 % of een vast bedrag (bij het eerste gesprek). 

Eerlijke Banken-korting

Nieuw Justitia® is maatschapijbewust en werkzaam voor de wereld van morgen. Daarom beloont zij die cliënten die bankieren bij een eerlijke bank zoals de ASN Bank of Triodos Bank. Zij ontvangen een extra korting van 1 %.

Meer bankeninfo hier 

Vaste klantenkorting

Eenmaal cliënt van Nieuw Justitia heeft u bij uw volgende zaak recht op 5 % korting. 

Rechtsgesprek met eten

Nieuw Justitia’s Rechtsgesprek aan Tafel tijdens een ontbijt, lunch of diner: € 90 tot max. 1,5 uur. U zorgt daarnaast zelf voor of betaalt een twee- tot driegangenmenu, twee glazen melk, sap of wijn, en koffie voor uw gesprekspartner/adviseur. Prijs: afhankelijk van de door u gekozen locatie. Binnen een afstand van 10 km van de Mediastad worden verder geen reiskosten berekend.

Wat wordt in rekening gebracht?

Welke kosten vallen onder de zaakbehandeling door Nieuw Justitia®?

• Het telefonische intakegesprek met de rechtshulpverlener van de Aanmeldservice

• de persoonlijke (intake-)gesprekken met de juridisch adviseur of communicatiedekundige

• de zaakbehandeling waaronder onderzoek, het schrijven van processtukken, gesprekken met uw wederpartij(en) en rechtbankuren

• de tijd die de behandelaar besteedt aan administratie voor en inhoudelijk overleg, over uw zaak

• voor werk op arbeidsonaangename tijden en/of in onaangename omstandigheden, kan een toeslag worden berekend 

• indien u een afspraak niet, of niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) afzegt, dan wordt ook een deel van deze tijd meegeteld

• wanneer u tussentijds afziet van verdere zaakbehandeling worden activiteiten die tot dat moment hebben plaatsgevonden, in rekening gebracht. 

Betalingstermijn

Nieuw Justitia® declareert periodiek met een betalingstermijn van 14 dagen. Afhankelijk van de soort zaak of in spoedeisende kwesties, is het mogelijk dat er vooraf en/of tussentijds een voorschot(ten) gevraagd wordt. Ook dient u soms rekening te houden met andere kosten dan advieskosten. Bij rechtszaken zijn dit bijvoorbeeld griffierechten en betalingen in verband met het inschakelen van getuigen, deskundigen, deurwaarders en/of anderen.

** Nieuw Justitia® draagt het gelijkheidsideaal hoog in haar vaandel **

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s