OPEN YOUR MIND !

NIEUW JUSTITIA® betekent ook:

Think

• Géén dief van uw portemonnee, maar een tarief naar inkomen en vermogen. Indien rechtvaardig, niet naar die van u, maar naar die van (de top van) de tegenpartij. (Een innovatie waarmee NIEUW JUSTITIA® haar naam eer aandoet). NIEUW JUSTITIA® is namelijk sterk voor gelijkwaardigheid, het hoofdkenmerk van beschaafd recht.

• Geen tussenkomst van een receptioniste en secretaresse om U… misschien níet door te verbinden?… Uw juridisch adviseur bij NIEUW JUSTITIA® is namelijk direct persoonlijk bereikbaar. ‘Wel zo prettig.

• Geen “vliegende haast” of constante onderbrekingen van uw verhaal. NIEUW JUSTITIA® kent namelijk nog de grote waardes van rustig luisteren: psychisch ontlasten en meer te weten komen.

• Geen ingewikkelde, ouderwetse en “dure” taal voor statusverhoging en zodat u… niet merkt waar het fout gaat! Door haar extra journalistieke kennis weet NIEUW JUSTITIA® namelijk wél wat “zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden” zijn, heeft zij een ingebouwde weerstand tegen onduidelijke taal en klinkt zij aangenaam helder. NIEUW JUSTITIA® wil imponeren door INHOUD, niet door uiterlijke schijn. Zij schept er eer in onnodige moeilijk- en interessantdoenerij door te prikken. Dat bespaart ergernis, tijd, energie en geld, en vormt de garantie voor een optimale communicatie met u, de rechter en het publiek. Want hoe meer mensen het begrijpen, hoe meer kracht!

DuurzaamBovendien onderneemt NIEUW JUSTITIA® maatschappelijk verantwoord, ethisch, duurzaam en vooruitstrevend.

** Nieuw Justitia®: Great justice taste, zero silicons **

100 % siliconen vrij

Kortom, kies voor het betere denk-, communicatie- en weerwerk! NIEUW JUSTITIA®: Succesrijk in waar het om gaat; TOP zónder topsalaris!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s