Pluspunten NIEUW JUSTITIA®

NIEUW JUSTITIA® is er voor winnend juridisch advies, rechtsbijstand, mediation, brieven, onderzoek, publiciteit en creatieve oplossingen.

NIEUW JUSTITIA® biedt volledige rechtvaardigheidsservice door rechtsbijstand plús, desgewenst, publiciteit. Dus voor de woordenstrijd in de rechtszaal én voor de belangrijke overtuigingsslag in de media.

ThinkNIEUW JUSTITIA® verenigt juridische en journalistieke hooggeleerdheid en ervaring. Dat verstandshuwelijk biedt de volgende meerwaarden:

• Onafhankelijk, nieuwsgierig, door-vragend, creatief en innovatief.

NIEUW JUSTITIA’s gezonde twijfel t.a.v. schijnbare waarheden en “zekerheden” wordt gekoppeld aan een voortdurende nieuwsgierigheid naar achterliggende principes, regels en wetten. Dat zorgt voor inzicht, inspiratie en scherping van de geesten! En voor vernieuwing.

• Met haar “twee paar ogen en oren” put NIEUW JUSTITIA® uit meerdere bronnen, ziet zij verder en ziet zij ook zaken die anderen over ‘t hoofd zien. Belangrijk, want in het recht kunnen details een wereld van verschil maken.

• Ook journalisten hebben tot taak misstanden aan te klagen. NIEUW JUSTITIA® is daarom als een waakhond met een dubbel sterk rechtvaardigheidsgevoel. Door haar twee expertises heeft zij bovendien een scherpzinnig inzicht en riant uitzicht op: de betere ideeën en het Winnende Woord.

• Dubbel sterke toewijding aan feitenonderzoek, kritische ondervraging, waarheids- en rechtsvinding. NIEUW JUSTITIA® krijgt méér boven en streeft ambitieus naar het beste resultaat.

• Optimaal gebruik van het Vrije Woord, want zowel in de professionele journalistiek als in het recht is de core business: de waarheid vertellen.

• Dubbele durf door de volgende aan elkaar gesmeede beroepshoudingen die elkaar versterken: Facts are sacred, comment is free; publish and be damned! en; “Kan Niet” ligt op het kerkhof van de geschiedschrijving. Alleen “Wil Niet” leeft nog en… trapt.

Dat is al heel cliëntvriendelijk. Maar het kan zelfs nog beter!… Zie hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s