PRESENTATIES

Wilt u een deskundige jurist-journalist inschakelen voor een inleiding bij, lezing of presentatie over een onderwerp op het gebied van het recht, de journalistiek of film? Dat kan! Wij houden van inhoud, zijn liefhebber van inspirerende films, en kunnen uitstekend schrijven. Bovendien kunnen we putten uit een unieke databank met “hulpteksten” en inzichten uit de betere films. Dat komt zo: Niet het recht is het belangrijkste materiaal van de verdediger, maar de rechtvaardigheid! Daarom halen wij onze inspiratie overal vandaan.

Drijfveer

Nieuw Justitia’s drijfveer is dat wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste vragen en ideeën, dat we mensen aan het denken willen zetten en tegelijk vernieuwing en goede doelen willen steunen. Daardoor worden presentaties van Nieuw Justitia® altijd gebeurtenissen waar u wat van opsteekt. Oh, en de humor wordt zeker niet vergeten. (Er is geen overhoring achteraf !).

Graag zullen we uw ideeën en de mogelijkheden met u bespreken! 

Contact 

** Nieuw Justitia® zegt: “Iedereen heeft Récht op zijn inhoudelijke Howard Carter*-moment!” **

(* Egyptoloog en ontdekker van het fabeltastische graf van farao Toetankamon met meer dan 2000 oogstrelende kunstschatten)

** Nieuw Justitia®: Houdt wel van een ritje op een heilige koe **

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s